Tomaat Tomaat

Tomselect

Tomselect is gespecialiseerd in het sorteren en verpakken van losse tomaten sinds 2004. De gebroeders van Schie zijn sinds half jaren tachtig telers van losse tomaten. Bij de uitbreiding van het teeltareaal in 2003 is ook geïnvesteerd in een nieuwe loods met een modern machinepark waar het product gesorteerd en verpakt kon worden. De capaciteit van de loods en machines waren voldoende om ook de productie van andere telers te verwerken. Hieruit is Tomselect ontstaan.

Bij Tomselect worden dagelijks  losse tomaten gesorteerd en verpakt van tien Westlandse telers, totaal 14 hectare. Hierdoor kan er goed worden  ingespeeld op de actuele behoeftes van de klant. Flexibiliteit is hét speerpunt van Tomselect; de juiste tomaat voor de juiste klant op het juiste tijdstip en in de verpakking die de klant wil.

 Nieuws, Sinds 28-03-2013 heeft Tomselect ook een opsporingsvergunning om te gaan boren naar aardwarmte. voorjaar 2013 is de aardwarmte  Nature's Heat opgericht. Nature's Heat is een samenwerking tussen Tomselect en 9 aandeelhouders, samen gaan ze proberen om medio 2017 een aardwarmte boring mogenlijk te maken. Als alles volgens plan verloopt zullen de kassen van L.A. van Schie in 2018 verwarmt worden d.m.v. aardwarmte. www.naturesheat.nl

 

Floreren met flexibiliteit